Thursday, December 30, 2010

2010 is leaving cause 2011 is coming~

Assalamualaikum and Evening Readers,

esok is 31 Disember,means hari selepas esok adalah 1 Januari 2011.

Erk,dah 2011,means aku dah 17,and akan menduduki SPM.

Hmmm..masih bnyk subjek blom revise...
huhu

Next year,dah x boleh main2...kena focus and serius study..
go to ur room n study young man !!!

Online pun dah tak boleh 24/7 XD,
hiarghh!!..xnak on9 sdh..hehe

Buku plak kena selalu dalam tangan,and bawa setiap 24/7 ~
3x+2=5x,
zzzzzz,
x=1
krohh,zzzz
Lepas tu,masok bulan 3 nnt kot,KAT plak..Hmmm,
                          (kejohanan antara teknik)

Nak sangat menang tahun nie,
without further a do,i rest my case~

Lepas KAT plak,memang kena study berabis lah,
argghhh!!..kenapa susah btol nk fhm bdn manusia nie!!!!
p/s:sy x amik bio~
Sedar x sedar nnt,SPM semakin dekat,hmmm,
by the time spm tiba,sy mesti kena 100% ready
fighty!!

Klu result bagus,insyaAllah boleh masuk pusat pengajian tinggi,

insyaAllah,cita2 juga semakin hampir dicapai 
akhirnya,cita2 aq tercapai!!!
setelah penat aq study..waaaa,syukur!

and kalau memang rezeki,MUNGKIN dapat jumpa kwn2 FB kat semenanjung,(LOL),tu pown klu dpt IPT yg sama,
hai awak,saya afiq dulmi,kenal x?
XD (sengal dowh)

Apa2 pun,ALL THE BEST TO SPM CANDIDATE               2011
insyaAllah,kita semua boleh...YA! fighty!!

No comments: