Tuesday, December 28, 2010

Saranghae~

"this is personal"  =__=

Dearest MM,

I ______ U
there is this one girl,dah dekat 2 tahun kenal,dia...."sangat complicated dan memang undefined",


dia sangat "straight to the point" dan "jahat yg loveable",fhm x..? XD

And yet,sikap dia "yg straight to the point" dan sifat "jahat loveable" dia memang tak sama dengan org lain,


nak explain,memang complicated sgt,


and,i guess,mmg first time aku jumpa budak perempuan macam dia nie, 


and saya nak sangat faham dia,dan eventhough saya dah cuba "sehabis" mungkin,

saya memang tak boleh, =(

eventhough sy merana sangat nk fhm dia,and saya keep asking diri saya,

is this the girl i've been looking for ?

macam dah "sangkut" ngan budak nie,

and,

dia tak perasaan yang,

setiap hari saya "log in FB", just sebab nak tengok status dia je,X)

nak tgk mood dia macam mn,

if she's happy,i'm happy,if she's sad,i try to comfort her,

and

status dia sangat pendek dan simple

and yet,dia boleh attract banyak orang baca status dia, X)

ada masa tu,

dia langsung x post status baru kat fb

sy risau sangat,hmm,wonder what happened to her,

usually dia mesti akan post status dalam sehari-dua,tapi nie lgsung x...lama aq tggu taw

sampai susah nak tidor,

giler kan,XD

about "jahat loveable",

memang susah nak faham kot,

bila "stalker" komen kat status dya,

dia akan reply dengan komen yang berunsurkan *mati katak*  ,faham tak XD ?

komen yg terus buat stalker tu.."DIAM DAN TAKUT".. hebat an,haha

gelagat dia lagi,memang, =)

one of a kind,i guess, =)

dia memang sangat "complicated and undefined"


^^..awk complicated lah,taw x!..HAHA
sebab tu saya suke,
XD

dia buat saya tertanya-tanya,

BUT..

if and only if,

 i can popped her like a bubble out of my mind,

 it would be nice,

SEBAB,

saya dah PENAT,


saya nak berhenti ingat pasal dia,

fikirkan pasal dia,

fahami diri dia,

sy dah PENAT SANGAT,

saya tak nak sakit hati lagi,

Saya Dah Penat,

CUKUP LAH,

Biarlah tahun 2010 nie,jadi penamat segalanya,


antara gelak ketawa,kesedihan,segala perkara yg saya tahu pasal diri dia,



 biar lah "masa menghapuskan awak" dari memori saya~







Sayang Awak... 
Selamat Tinggal ******




this is personal,jangan kisah sangat =)




CREDIT:
thnx to "Onion" kerana membantu saya meng"ekspress feeling saya dengan lebih jelas"

p/s:sorri,ayat dah hancur,LOL,saya terlalu "penat"














14 comments:

ɱìɱìē ℰll◎ said...

suka post ne .. ayatnya ada bhaya skit .. ahahaha

Mohd Afiq said...

bahaya..?
hahaha

ɱìɱìē ℰll◎ said...

eyarh ,, mengendap cewek dlm diam .. ahahaha

Mohd Afiq said...

hahaha..dia kenal saya lah..cuma dya x sedar sy suke dya..XD

ɱìɱìē ℰll◎ said...

ya meyh?? satu skola erk?? hoho .. penyibuk .. haha

Mohd Afiq said...

owh..bahaye nie..haha.. :X (x mo ckp) hahaha

ɱìɱìē ℰll◎ said...

ahaha .. bessa .. dilahirkan memang dgn sifat bnyak tnya ..ngeee

Mohd Afiq said...

tidak...tu je yg blh dikatakan..haha

ɱìɱìē ℰll◎ said...

mana da tu jak .. "tu je yg blh dikatakan..haha" .. ada lagi pun smbungn nya ..hohoho

Mohd Afiq said...

haha..dia tinggal jauh sgt,xpi dah lama kenal seyh..(huhu) k,tu je.

ɱìɱìē ℰll◎ said...

hoho .. cian ..cian ..cian..hoho .. menanti dan trus menanti .. bha .. gud luck untk penantian nya .. hehe

Mohd Afiq said...

hehe~

JuzEyka said...

like this post..
ade icon2 yg menarik :)

Fred said...

erm.,.. not much to say bro.. but, i realised that you had started to be a man.. i mean your mindset and etc..

p/s:jgn putus asa jor.. sama2 jgk kita perjuangkan hidup.. ok arr bro..