Monday, January 3, 2011

First day of school~

Assalamualaikum and Evening Readers,

03.01.2011,

pembukaan tirai persekolahan bagi sesi 2011,

ok,let see...

hari nie,skola mcm biasa,

firstly,mcm setiap thn klu school opening,

assembly pagi2,

bnyk pelajar yg masih zzz,including me,

huhu,

and then,

opening speech by pengetua,

pengetua pun ckp ,"skola kita akn buat transformasi anak didik sekalian,

dimana pemakaian anak didik sekalian akan ditukar kepada baju korporat wane oren dan bgitu juga sistem pembelajaran anak didik sekalian,

iaitu mengikut "sistem kuliah a.k.a sistem IPT" 

sambil tu,guru displin pun cari budak2 lelaki yg rmbut dia panjang,

huh~,you don't know how it feels,

sometimes,bila cikgu dah penat sgt,main lepak je,

and then,kitaorg akan fhm,ya,ya,i know my hair is panjang,and so on,

gi blkg dewan,kwn prefect pown dah senyum lebar,meyh,aq ptg rmbt ko,huhu



and then,tgh hari tu,cikgu pun bg senarai kelas yg kitaorg dpt..

dpt 5 subjek kot kelas p'tama,

x kisah lah,

tujuan skang bkn nak beat student paling "terrer"

tapi nk dpt "straight A's" for SPM nnt,(insyaAllah)

sekian dulu, :)





"sy nak score straight A's"

No comments: