Monday, January 31, 2011

malam nie sejuk sgt,brrrr -.-

tapi xpe,aq suke sejuk...enough with that,

ok,

kejap lagi,Januari will be saying goodbye,

cause Februari is coming, 

masuk bulan Februari nanti,aku dah kena sain kontrak dengan azam tahun nie,agak lmbt disitu ya,

as promised,

aku dah tekad sungguh-sungguh nie,

yg aku akan study sungguh-sungguh buat spm 2011 & "bnyk lagi","perkataan "sungguh2 agak bnyk digunakan ya",

sape taknak result SPM dea gempak an,

and,agak sia-sia jika aku tak sungguh-sungguh tahun nie,

dahlah nie tahun last aku sekolah menengah & cukuplah gelaran senior yg diberikan oleh junior2 kat skola aku,

aku rasa tua sangat -.- seriously,

"wow abang,ur 17,ur so big and old,HAHA!"
 -.-''
................................................

*enough with that*

warning:this part agak mengelikan hati,haha,

ok,masalah seterusnya is "LOVE",

errr,saya rasa agak geli disitu ya,setelah lama tidak menghayati perkataan nie,err makin geli lah plak,

sebagai seorang remaja,sy pasti,perasaan LOVE itu normal,

tetapi ia menjadi masalah apabila "tumpuan dalam pelajaran terganggu",
ceh!,ayat 2,haha..

and memang tak dapat nk nafikan,if person yg kita suke tu,asyik jumpe tiap2 hari,whether kat fb or skola or anywhere,perasaan LOVE tu mmg akan semakin kuat,
errr,gelinya!! haha,

and sepertimana yg sy maklum,mmg LOVE sgt omplicated and complex,plus klu nk ditambahkan dengan SPM,mmg agak payah disitu ya,

and so,saya disini akan mengisytiharkan,saya akan menjadi single sepanjang tahun,yeah!
plus,lagu2 jiwang semua tu,akan dilenyapkan buat sementara waktu dr lappy sy,



tunggu saya taw awak,:))





tetapi saya akan sentiasa open on meeting new people,xde masalah 



and sebagai kata penutup,
saya disni dengan berbesar hati,sebesar-besarnya,mengucapkan

GOOD LUCK KEPADA SPM 2011 CANDIDATE,







2 comments:

Quenn Annie said...

agak kelucuan bila ak baca . ehehe .

Mohd Afiq said...

sy fhm mksd anda . . . :)