Saturday, January 8, 2011

Tanggungjawab yg teramat lah..Huh !

Assalamualaikum and Evening Readers,

Msk thn nie,sy dah start pikul tanggungjawab berat kot,

menjadi ketua kelas,pengerusi Kelab Bahasa Inggeris,

Haiyo !

Berat sangat,

dah lah,nie first time aq jadi ketua kls (kesian,huhu)

bnyk kena buat,

ap yg aq x puas hati,

is,

tiap2 pagi kat skola aq,kitaorg akan buat perhimpunan kecil,

where ketua kelas akan mengambil attendance pelajar dlm kelasnya,

and klu slh kira bilangan classmate dlm baris tu,not to mention bdk2 yg lmbt lagi,

cikgu akn sebat kitaorg,"kitaorg" means "ketua kelas" je, T___T

sakit~~~ haiyo~~~

and then,msk bab kelab bhs inggeris plak,

cg ckp,this year,student akan bangunkan kelab masing2,means kitaorg mmg in charge,

dah tu,klu kelab 2 x aktif,cikgu akan bubarkan+musnahkan kelab tersebut,



Means,thn nie aq kena rancang aktiviti lah,O' Allah,so many responsiblities,

Dah tu,nak SPM plak thn nie,

V___V

xpe,relaks,tenang,semoga Allah membantu aq dlm setiap perkara,AMIN





saya nak score straight A's SPM 



No comments: