Friday, February 4, 2011

2 Hari Lagi . . .

"yes" !,cuti tinggal dua hari lagi, "SUKA"nya... -.-
homework blum siap lagi,macam mana nie,
errr!! > <
tak pe,hari nie saya akan buat,

don't worry Nurul Zyda, -.-

saya takkan tanya dah,
" Zyda homework add math dah siap ke ???? "
" dah buat sampai no. brapa ??? "
" buat taw,aku harap kau nie"
*buat malu jek* " --''

then lepas buka sekola nie,guru kelas akn tanya lagi soalan yg sama :

"afiq!,mcm mn dengan jadual kelas, ? ? ? 

errr,blum siap cikgu,ada masalah ckit 
*and then,keluarlah mcm2 alasan*


weyh ! budak PKE !!! asal korang lantik aku jadi ketua kelas hah!
> <
 !!!!

banyak kena settle kan,and that's why saya kena berhenti online dah,
saya bernama Mohd Afiq,hanya mempunyai dua hari je lagi utk on9 sepuas-puasnya T.T


tapi,sebelum tu,saya ada last post untuk dia,yea,special untuk dia,
nanti lepas spm,saya akan online balik,dun worry awk,sy bukan nak suicide,

anyway,out,homework is calling me again,
weyh budak,bila kau nak siapkan aku ??!!!

-.-
yela2,i'm coming sayang, :p
*seketika kemudian*



No comments: