Friday, February 18, 2011

I missed Facebook really,really BAD !

Dearest Bloggie !
 Saya rindu gler kat Facebook !!!!  HAHA !! -.- , dah lama tak online kat FB ! last status aku . . umm, oh ya,

"dearest facebook,i'm going to take a year off for my spm,until then please do take care " ha ! lbh kurang

laa,seriously, dah dekat seminggu kot aku tak buka (bru seminggu,blom smp sebulan ;p) , anyway,utk

menghilangkan rasa godaan facebook,sy pun mencari tuition secara online+free ,hahaha ! anyway,dpt la

beberapa site,but still,sejak kebelakangan nie,majoriti homework disiapkan di sekolah,dan apabila pulang dr

skola,akitivit yg akan dilakukan ialah TIDUR ! saya PENAT ok ! sila FAHAM ok ! (ai ! , yg ko marah readers asal ? ) + (hak eleh brader nie,ingat org ad bace post dea,bajet perasaan btol,haha )

 saya TEKANAN OK ! saya RINDU GLER kat FACEBOOK !!!  FACEBOOK ur so *tuttt* ! 
(sistem tapisan bhs kesat is still working people,yeay ! -.- )

anyway,thnks klu ada sesape bace post nie,~
terima kaseh,saya nak tidur dulu . . .

sy penat,seriously -.-


3 comments:

Fred said...

ya..aq sama2.. aq terbaca..hahaha..

Mohd Afiq said...

"terbaca" ? haha

Fred said...

haha.. sajer jer.. jor.. aq rasa mcm dak ampuh jar tuition online tu..aiya... kena cari len lagi la site..