Wednesday, February 9, 2011

I want 2 be alone . . .

Dearest Blo'Gie',
  
sekarang nie,saya sangat suka dengan kehidupan saya,tanpa facebook,saya rasa setakat 

nie,saya dapat hidup dengan lebih teratur,homework dapat disempurnakan dengan baik,kat 

kelas pun,dah x selalu ngantok.Tak seperti dulu kala , dimana facebook telah membantu 

menyibukkan saya dengan notifications , sehinggakan saya kekurangan masa tidur+homework selalu tak siap.

Luckily,saya budak baik (eceh!,bajet good boy lagi xD),cikgu2 di

skola tidak "target" saya sebagai pelajar "bermasalah",and so saya dapat melepaskan diri dari 

hukuman yg memalukan dlm kalangan classmate -.- . Ok,now let's move on to the main topic, 

single is best I guess for the moment,sejak aku dah move on,( ughh !),bila fikir balik,

"there's no point loving someone who can't love you back,you'll only get hurt in the end,"

I just want to be alone . Please! , jangan buat saya jadi kejam (Please!!) , sy x nk sakitkan hati awk,kita kawan je, kan lg bgs . . . 

lagipun,trust me,awak blum nmpk dunia sebenar (eceh,bajet matang lak bdk nie xD) 

seriously,btol ape aku ckp,bnyk lagi mamat2 kacak kat luar sana, and so,please jangan . . .

I'M Not ThE OnE For You , TITIK 





1 comment:

Fred said...

haha... bgitula jor.. harus semangat.. hehe.. p/s: postnya ada unsur2 indonesia ckit.. hehe