Sunday, February 6, 2011

-last message for the girl of my heart-

What's so hard for me to do 

What's so difficult for me is

I can't say I love you 

I can't say I love you 

I can't say I love watching you 

What's so hard for me to do  

What's so difficult for me is

I can't say I love you,

I was in deep pain

this pain has to stop

I'm letting you go,


Dearest awk,
sorry for all the things that I've done,I know that we will never work it out,I'm sorry. . .
Before I let you go,
I have one last message for you . . .



*jaga kesihatan awak,saya tahu awak selalu jatuh sakit,dont make me worry ,please ;)

*jangan biar lelaki lain buli awak,tapi saya taw,in the end,awk yg buli mereka balik ;)

*jangan lemah semangat please,dahlah,live up the future, ;)

*teruskan senyuman anda,lesung pipit rule! ;)

*teruskan "passion" kita,jangan berhenti,heh ;)

*terima kasih sebab slalu bagi saya nasihat berguna ;)

*terima kasih,for making me smile from the first day i met you ;)

*terima kasih,sebab jenguk saya,walaupun saya dah jarang tegur awak ;)

*terima kasih,sebab awak menjadi semangat saya selama nie ;)

eventhough,gelak tawa kita hanya sementara,tapi aku cheerish every bit of it,and maybe lepas nie,dah lost contact,
and i don't know bila dpt jumpa lgi kan,and so,aku nak terima kasih bnyk2,sebnyak yang blh,


sebab buat aku tak leh tidor,
   buat aq risaukan sgt pasal kau,
buat aku souless masa kau sedih gila,
buat aku tak keruan pasal kau,
buat aku tercari2 bila kau menghilang seminggu,
buat aku nangis sebab kau,yea kau berjaya buat budak nie nangis,haha...
anyway,mungkin aku dah give up sangat pun trying to win your heart,
mungkin aku dah terlalu penat,mungkin dah sampai limit aku,
but still,terima kasih sebab beri aku peluang kenal kau..
perempuan yg aq gelar "undefined" at first, :)) ...
anyway
terima kasih bebanyak....
jaga diri awak,selamat tinggal :( 

No comments: