Wednesday, February 2, 2011

You are my everything..

ok,tajuk post nie mgkin agak over ckit,haha,
ok,lets continue,

......................................................................................................

Sekarang aku dah faham,

Dah jelas,

Kenapa selama nie,aku asyik fikir pasal die je,

                 Tapi..................

Aku dah janji,tak nak "saranghae" until SPM hbs,dah sain kontrak lagi,HaHa

And,skang nie,aku makin suke sayang dea lak,arghh!

nape skang..? 


Baru je smlm aq dah semangat hbs dgn "SPM",
*click link nie klu korang nk lebih fhm*


Kuatkan semangat afiQ,eventhough,kau nak sangat dea tahu,

Ko kena senyap je buat masa nie,ko kena settle dulu SPM kau,

And the best way is, to avoid her,

And that's why,aku dah jarang sangat tegur dea,

Skang dah tak macam dulu lagi,kita dah nak tentukan jalan hidup,

Lepas cuti CNY nie,mmg tak dapat jumpe dah

And aku tahu,aku mesti rindu gler tgk lesung pipit kau nanti,haha xD

Awk pun dah nak SPM,haha,so jaga diri tu baik-baik.. :)

Bukan lama pun,

Lepas habis SPM tu,kita jumpe lah,
^ ^
Tunggu saya taw,jangan nakal-nakal cari laki lain,....HaHa :))

......................................................................................................








No comments: