Wednesday, March 16, 2011

about facebook + cuti~ ~

Assalamualaikum and helo there peeps !
 how r u ? doing good ? no ? no !!!?? ....well,i'm not..lately,aku x brpa sihat...bnyk hw terpaksa di-postpone kan.....anyhow...korang notice tak yg 15 Mac..nothing happens on Facebook ? ...yg rumour bangla sangat tu,cakap "save ur pictures,facebook will not responsible for the lost of ur photos"...now i'm thinking right now,sape yg buat rumour bangla tu...really piss me off...bukan sebab fb nk tutup...tapi bnyk budak2 kecik tanya aq...abang2x..betul ke fb nak tutup 15 Mac nie... = = !! like seriously...nie bukan 1 kali..tapi banyak kali dowh..wah!..memang menguji kesabaran.....and then ada 1 ari tu..my friend say that..his teacher said that..
"cikgu baru je buka fb nie,blom ramai lagi "friends",klu tutup 15 Mac nie,sia2 cikgu buat fb".... = = '' hahaha...sori cikgu ~ .. and did u notice that facebook semakin slow kebelakangan nie..lama sgt loading kan..well,heard that...ni semua sebab Jepun APNC2 corrupted..ntah ap benda tu..korang buat la research...

right..
so..what i've been doing during this holiday ? ...well of course..homework mmg kena settle...and setakat nie bru 3 out of 7 ....ya,agak slow disitu ya..tapi,still going..and lately..nothing to do..ya..that's pretty much of it..

No comments: