Tuesday, March 22, 2011

harap BERTAHAN ...

Hello peeps !





well nk cter ckit...skola thn nie,sejak jadi senior..every day in school is like...well...biar saya cter sini..

pagi2 tu , perhimpunan attendance seperti biasa...ok bukan biasa...agak luar biasa la ,

plus , kalau memang bukan lucky day kau , mmg jgn heran la kalau tetiba kena rotan kat kaki ke , sini ke , situ ke , atas ke ... T____T

lepas tu , brader pengawas bagi "borang kehadiran" , ketua kelas kena pastikan brape orang hadir...agak boring an..well,here is the best part...kalau ketua kelas salah kira ke , itu ke , ini ke ... ? well..bersedia saja la menerima hukuman yg sgt memalukan + sakitss.... -______________________________-


tu baru first...then , bila kelas start...pelajar huru-hara naik-turun tangga masuk kelas masing2..argHHH....ditambah lagi dengan buku-buku yg....memang agak berat laa....

kalau lambat masuk kelas tu , mungkin ada problem ke atau apa ke ?
sila la buat alasan yg confirm diterima cikgu....mesti alasan yg mmg diterima...
sbb kdg2 tu , kita cakap betul pun , cikgu ingat kita sengaja @ tipu benda2 cam nie...haihh...


ada masa tu , kenapa la aku masuk skola nie , tapi like seriously...if u think positively...sekola nie x la truk sgt...
displin yg ketat tu pun , demi menjaga keamanan sekola...eventhough , sometimes aku frust gila dgn perarturan2 nie....
 -_________________________-

tapi...it's ok la....tggl seTAHUN je lagi...lepas nie...heeeee...sila BERTAHAN , tggl 7 BULAN je lagi....then i'm off....bagaikan burung terbang..wah , kata2 tu...eceh
-_____________-

takpe...sila BERSABAR + BERTAHAN...sekejap je lagi...



SPM 2011 , InsyaAllah....I'll do my most bestest greatest absolutey BEST to score... 


No comments: