Wednesday, March 2, 2011

Mission Impossible ?

Assalamualaikum and Hello WORLD (pinjam textline anwar hadi jp..xD )

Mission Impossible ? Pe kaitan dengan post kali nie..well,disebabkan saya perlu menghafal teks syarahan yg terlampau la bnyk -.- , and hari sabtu nie,sy and the geng akan pergi bertanding..means,untuk dua hari yg akan datang nie,aku perlu hafal teks syarahn 2,sbnyk yg bole...but,that's not the point..nie masalah dia,next week aq ada ujian...so sepatutnya minggu nie,aq dah kena start ulangkaji....but,sbb pertandingan tu clash dgn revision aq,saya terpaksa mengambil langkah,yg teramatlah terdesak...iaitu,pada petang hari sabtu nnti nie,sy cuma ada 3 hari je untuk revise..3 DAYS !!!! > < , + 10 subjek in 3 DAYS ??? Mission Impossible ? .... sejak aq makin dewasa nie (O_o ? hah ? ) , lol,ayat tu... -.- , aq sedar nothing is impossible my friend...PSIKOLOGI kena kuat...seriously,slps aq tgk 1 rancangan kat discovery channel...dimn mereka perlu berlatih  setiap hari,mcm askar,tido pun cuma 2 jam je sehari...berat kan ? ... and so,ada gak yg pass ujian tu...hah ? , means,nothing is impossible if u set ur mind on something u want to achieve...and so,persoalan nya ?
"Mampukah saya mendapat at least 5A dlm ujian kali nie,klu x boleh pun..B lah -.- , anyway,GOOD LUCK afiq....

YAKIN BOLEH !

No comments: