Tuesday, March 1, 2011

Nak "time-out" dulu,boleh ?

Assalamualaikum and Hello Readers,
Dah masuk bulan 3 na,aiyo...cepat an,x sedar lak...bulan nie memang agak full-blast la,with the syarahan teks kena hafal -.- , UB 1 (ujian berpusat 1) , .. -.-
-.-

First thing first,macam mn aku bleh jadi wakil syarahan skola thun nie,semua disebabkan peristiwa tahun lepas,skola anjurkan MTQ peringkat skola,pastu cikgu nak setiap kelas mesti ada wakil,and so...disebabkan ustazah telah memilih sya pada hari yang "BERTUAH" tu . . . and time tu,memang aku souless la,x rasa pape pun,"ye je,boleh ustazah "... sepatutnya,perkara ini x terjadi,aq join pun,bukan sebab nk menang,asal join je,sbb klu xde wakil,kitaorg kena denda...dapat text,alhamdulilah x la panjang sgt,aq bersyarah pun hari tu sekadar "boleh la"..xD ,who know,aq bleh menang -.- , and ia menjadi masalah apabila tahun nie aq jadi wakil skola,bukan apa dowh...tapi timing dea sangat *tut* .... hishh...clash plak dengan minggu nie,sepatutnya nk belajar dowh,aq nak target Straight A na,mcm mn nk stabilkan kedua-dua tu, between UB 1 & Hafal Text ???
Dah la,text dea tu panjang giler -.-,bhaii...and aq memang selalu study last2 minute.....aiyoo~,this is such a "chicken-soup" !!! >.< , I seriously NEED a TIME-OUT !!!
TIME OUT BAH !

~ NOKTAH ~

No comments: