Thursday, April 28, 2011

What a DAY ! -_-

Assalamualaikum & Hai people...

ok firstly,hari nie mmg bad mood...bad mood gila..gila abis.. -_- , ok cukup...
ok hari nie , mmg dah agak pun , takkan lepas daripada cikgu nie..mmg confirm kena scold..
msk kelas cikgu nie,dengan berharap gila perkara tu dah settle...and so,diam je la tadi..and then , perkara tu berlaku...oo,kesian jugak aku nie.. -_- ...bankai !!! ghaaaa !!! sakit ati gila !!

and so , lepas tu..habis je masa cikgu tu..saya dengan muka innocent nie,msk and minta maaf...
*bukan salah saya pun !!! arghh !! * at first,ok..i'm sorry cikgu,saya aktif sgt dengan aktiviti luar..
but then..she said " afiq memang,nak conquer semua pertandingan...kan afiq ?! "


u know..kalau kesabaran aku x tinggi..i would say outloud WTF !!! , adakah macam tu.. -_- , nasib baik aku budak baik..haha..ok,saya sangat moody skang..SANGAT !! Arghh !!

sepanjang hari mcm zombie je tadi...and i notice,sejak kebelakangan nie,aku xda masa rehat lgsung kat skola..mesti ada je hal waktu rehat..BANKAI !!...

and...kenapa bnyk sgt unknown number missed called aku kebelakagan nie...and today,da la aq moody gila..tetiba ntah sape call plak..pastu hntr mesej lagi.. " kenapa awak x jawab pgglan i "
pfttt !!!

and Ms A , it's ok , take your time , cause honestly , i feel awkward too.. -_- haha

~ Zipped ~ 

No comments: