Friday, May 27, 2011

Graduate + 5th Challenge

Assalamualaikum and Hello there people....

Ok , saya nak taip laju2 , so dont mind kalau ada tersalah word or anything , sbb mood saya skang x baik + semangat sikit je , err , what am i saying , wt! -.- well anyhow , lepas tgk nie " SMTT Graduate Ceremony 2011 " . . . semangat tu hidup balik (tapi skit je... -.- , nie semua disebabkan olh manusia2 yang mmg what the !!!) saya nak graduate with result yang gempak , and then receive bnyk award ,  and then dapat banggakan ibubapa,pakcikmakcik,abanglong,adik,atok,nenek,anak saudara,and then diri saya sendiri...well,maybe part "nak receive bnyk award" tu agak tamak la..haha,but sape taknak ? dpt bnyk award ? mesti best kan ? :) well , anyway , kena motivasi diri balik nie , kena fokus balik , and , saya nak sgt+desperate gila score STRAIGHT A's SPM nnt . . . insyaAllah , dengan formulae nie , " Usaha + Doa = Kejayaan " saya yakin boleh . . ok , done , dah melepas semua perasaan hari nie...

ok , to the next point . . .

~5 things you'll say to your  one before you go ~
                                                                                 
                                                                         
  I LOVE YOU ♥ ♥ 

GONNA MISS YOU :)

TAKE CARE :)

BE SAFE :)

SYG AWK BNYK2 :)


oksekian




No comments: