Saturday, May 21, 2011

its Saturday + Check your blog !!

Assalamualaikum and Hello there !

It's saturday ! and as usual...total boredom..err..so , exam is still on...until Rabu nie...uuu..paper kimia :)
Nak maintain ranking dalam kelas..hehe..and today , better than sit in front of the laptop , menambahkan lagi kerabunan mata nie , so saya pun dengan rela hatinya.. (ayat ta bla , haha). . .

1. bersihkan bilik , dah berhabuk bai , errr -.-
2. belajar kimia sampai muntah faham semua chapter , impossible ? ya -.- haha

and guess what , those who put bnyk sgt widget kat blog korang , beware , cuz takut benda2 tu bawa malware , and sometimes ( ok ,bukan sometimes , memang ) bleh memusnahkan blog korang (ayat tu , EPIC , haha ) seriously ... no worry , korang patut scan dulu..kalau safe , alhamdulilah..if not.. -.-



nie , blog saya , CLEAN , yeah :D
scan kat :

and thanks to Faz ,sebab visit blog dea tadi , and terjumpa another blog which tell me benda nie :)
so , thumbs up :) lol

~ SEKIAN ~





1 comment:

FatimahZahra said...

haha yeah benda tu sangat bahaya