Thursday, May 5, 2011

Mid Year Exam ~

Assalamualaikum and Hello there people :)

ok,mid-year exam is next week, "selama 3 minggu" ... -.- , which is good,sebab satu hari-satu subjek , so malam sblom test tu bleh fokus 1 subjek sampai muntah 60% yakin bleh score esk. . . haha , the rest , kena berserah kpd Yang Maha Esa . . . :]

So , minggu nie agak packed...kena study berabis,eventhough sy x buat -.- . .haizz..xda masa..balik ruma pon,dah rasa mcm nk mampus..penat gila..anyhow,x kisah la,tggl tahun nie je...so,nak x nak,kena la jgk demi SPM...

the problem is , subjek yang killer nie buat pelajar gelabah which also include me...subjects such as Physic , Add Math , Chemistry . . . sangat * genggam tangan dengan stressnya * merisaukan..haha , ssh la nk ckp..anyhow,good luck bloggers !

and also ,

Dearest Ms A ,
Good luck for your mid-year exam or is it called mid-term exam ? -.- , anyhow,all the best Ms A , ily sgt3.. ^^


~SEKIAN~

No comments: