Monday, May 16, 2011

This sucks , why do i feel , yang kita semakin jauh , dahla mmg jauh , makin bertambah la plak  = =''
Dearest Ms A , buat apa saya nak kisah kalau awak x slim mcm Maya Karin , x secomel my ex or Selena Gomez , x white as any korean actresses ( betul ke ejaan tu ? , "actresses" = ='' ) . . . haha , x kisah la..
i like you for who u are , and secara jujurnya , awak memang lain drpd yg laen..not in bad way , but in a special way... :)

Ms A , saya tak nak la paksa awak say " YES , I LOVE YOU " , cuz , apa yang awak ckap memang betul..kita tak pernah jumpa...and who knows , mungkin saya nie pun bukan taste awak...budak yang tersgt la skema , selalu serabut , selalu sgt percaya kata orang , budak yang kwn dea ckp "sape yang jadi awek kau nie,will be the most luckiest girl,...haha , mcm apa je = = ''
but if you feel , that we should just be FRIEND . . . then it's okay..we both might get hurt , or i might get hurt and die...yes,it sucks..but,at least it shows that i'm not the one for you...nie semua takda kaitan dengan maya karin , selena gomez , degil apa semua tu...sumpah ! it's just that..it's up to you...i don't want to force you...take your time..and saya akan senyap buat masa nie.. :) senyap .  .  .







2 comments:

FatimahZahra said...

awww , so sweeeeet :)
its the inside that matters , not the outside , kan ? :)
i wish the best for the both of you ^^

Mohd Afiq said...

:) thnks faz :)