Saturday, June 11, 2011

I wish , Time Machine really exist . . . i wish . . .

~ Debate Farewell Party ~

9 : 37 pm . . . i wish time would stop ticking . . .  the fact that , our senior , we called her " Kak Lyza or Mother " will be going to KL this 24 June , continuing her study in TESL . . . cepat masa berlalu . .
rasa 2010 mcm semalam je . . . 2010 , it was the best year in my life . . . the year , which i feel i found a new family . . .a family that's really close , that we wont be ashamed to cry in front of each other (at least for the boys :D ) . . . and we used to call and still am calling her " Mother " at least sometimes . . .  :)

Just now , budak2 debate 2010-2011 buat farewall party for her . . . but , bukan semua attend . . . but still , we enjoyed our time so much . . . the fact that we have to wait for her 4 hours , is actually tiring , haha , but seriously , it's okay kak :D

kitaorang ( me and rasyid ) were terrible planners . . . haha , sangat teruk . . . and still am . . haha , kitaorang rancang nak spend kakak makan kat kfc . . . but then , kakak said , sbb buat kitaorang tggu dea 4 jam , dea decide nak spend kitaorang . . . i know kitaorang patut reject , but no , kakak insist . . . it was awkward at first . . . but , then . . . i dont feel like going home . . . haha , seriously , that is how much i love them ( nie kira ayat hiperbola la nie , melampau - lampau , haha ) . . .

Masa borak2 tu , deep in my heart , kan bagus kalau ada time machine , boleh undur balik masa , i wish . . 

We stayed there for an hour . . . and staff dea jeling2 sudah . . . haha , nak bagi signal la tu . . . pfftt -___-

By that time , it was dark . . . mom start call , suruh balik . . . -.- , but then i try to begged mom ,  " i'll be okay , dont worry . . . and i know , mom knows me well , that i wont go hisap rokok dgn budak2 nakal , hisap drug , kacau anak dara orang . . . semua tu perkara bodo yang hanya menghancurkan hidup manusia . . . haha , okay . . . jgn lari dr topic . . .
so , she let me stay . . . thnks mom :)

The fact that , hari tu mmg khas untuk Kak Lyza , so kitaorang ikut je , but then , dea suruh kitaorang pilih tmpt . . . tmpt tu jauh , tapi best nak shopping ( at least for the girls ) . . . so , kitaorang pun tahan pakcik teksi . . . and guess what , kakak spend lagi tambang teksi . . . -___-
kitaorang sgt teruk , seriously , teruk . . .


Sampai kat tempat tu , kakak suruh saya jadi tour guide , since aku yg cadang tmpt tu ( bkn taw sgt pun tmpt tu , action je lbh , haha -.- ) , kitaorang pun jalan2 . . .pusing2 sana-sini . . . mmg best , best sgt la . . . bestt !! haha

But , it would be really great kalau semua budak debate turun ( x bersyukur lagi , haha ) . . ok , lepas tu , kitaorang snap2 pic la , guna HTC saya yang sudah buruk T_T haha , seriously , charge satu hari , dea tahan 4 jam je . . . -.- mengecewakan btol . . . haha

But , adalah gmbr ckit yang boleh jadi kenangan . . .  :D

Gambar ~

Rasyid - 2nd Speaker

masa menunggu Kak Lyza bermula 

1 jam - masih okay

2 jam - mulai fed up , haha 

2j 30m - priscilla ( 1st speaker ) lain sdh feeling , haha

kena halau dr kfc . . haha , kami stay kat luar , dpn  kfc jgk . . haha

kebosanan mulai melanda



random posing . . 
*but then lepas Kak Lyza dtg , kitaorang msk balik , and brader yang "halau" tu was like 
and me and rasyid were like :
 haha !

anyway
tada ! fast forward ke time shopping

shopping bermula

bila lagi blh buat mcm nie ? haha

-.-


gmbr dea paling bnyk -.-

-__- dea lagi ,hahaha

wah , bunga rose versi nektie . . . :D

adik-beradik dlm keluarga debate , keluarga bahagia ,xD

patung

Kak Lyza , kami sayang kakak , and always will , the fact that
kak lyza care about everyone in the team is awesome , :DD
~ all the best from all of us  ~
p/s : kpd bdk debate laen , sorry x inform awal2 , sy mmg teruk V__V

" this is not the end , somewhere , somehow , insyaAllah , mesti akan jumpa balik :) 


Debate Team 2010
( afiq -.- , haha )
Debate Team 2011
( rasyid -.- haha )




No comments: