Friday, June 17, 2011

it's over . .

Assalamualaikum .

Ms A , it's complicated . Sy tak fhm awak , awak tak faham saya .

"Lets take a break" . . . actually , takda kaitan pun nak give up or anything . Serius , and , benda nie dah jadi complicated . It's complicated , we can't turn back . Sorry sebab saya nie susah nak faham and buat awak tambah x fhm .

I guess , this is the end .

But , TQ sebab buat saya happy dulu , :)

and saya akan rindu semua tu , i guess , da xda da encik A , Ms A lps nie . . . anyway , sorry for being a jerk . Awak boleh sepak saya laju2 klu kita jumpa satu hari nanti , i guess i deserve it :/
You dont need a guy like me , your "orang yang dah separuh lupakan saya" is more better than me , i guess , much2 better , kan ?

anyway , nice knowing you ms A , :)




No comments: