Tuesday, June 21, 2011

It's time !

*Malingish , it's a habit -_-*

Assalamualaikum and Hello there people !

At last ! , sukan tahunan sekolah is OVER ! finally , dah x perlu fikir mcm2 benda lagi . . straight to SPM , 145 days away . -_-

Saya tahu SPM da dekat , and saya disini , masih lagi blom "bangun" , dan saya perlukan satu motivasi yg power . . . sgt power ! , power sgt sampai study non-stop . . . serius , saya agak takut . i guess mmg btol org ckp , " mgkin masa nie , ko rasa SPM tu susah , tapi lps dpt result , baru taw betapa senangnya soalan SPM and by that time , IF result hancur , go far away & never return " -_- kejam , i know -_-

cuz , saya da pernah rasa , which bring us to 2009 , tahun sy amik PMR dulu , at first , saya rasa susah sangat nak study , rasa susah la kot disebabkan alasan yg x seberapa munasabah . . masa tu , blom start blogging lagi , :D

then dpt result , alhamdulilah , ok la , 7a , 1b . . but B !!! B . .  ! then check balik soalan2 pmr , i know , i can score A on that subject , it's bullfrog man . . by that time , saya taw , boleh dpt 8a (la kot) , kalau saya x bnyk main . . . .

and utk SPM nie , saya tak nak mcm tu , sbb SPM with PMR is wayyyyyy different . . . it's a TICKET , a KEY , etc , to your future ! -_- omg !

saya perlu berubah skang , like perlu sgt2 . . . jadi souless ? fokus study & everything . lagipun after this , i'm FREE !!! . . . free from this school , no more school uniform , no more botak , no more painful punishment . . . although , i'll miss all of that :) and you .

so , should i stop blogging , deactivate my fb acc for a while and focus on studying ?
of course !
i wish it's that easy -_- , darned !


No comments: