Friday, June 10, 2011

Nightwalking ~

Assalamualaikum and Hello there people !!!

ok , malam nie hujan , so x blh go nightwalking . . .( x pernah buat pun ) . . . paling hampir pun , berdiri dpn pagar rumah , pastu tgk bintang sampai rasa mcm nak terbang . . . haha -.- , ok weird


Actually , it would be nice to go 4 a real nightwalk . . . sbb mlm2 nie udara segar and sejuk . . .plus , bintang2 yang lagi cantik tinggi kat atas langit tu . . . but then again , if neighbourhood xda lampu tepi jalan tu , gelap , sunyi , penuh dgn bebudak nakal2 . . . x digalakkan la . . . unless , korang pandai self-defense . . . then , go for it . . haha . . . ( seriously no , bgs tgk bintang kat dpn pagar rumah , or dari bilik ) OR , nightwalking lps balik dari masjid . . . yeah , tu lg elok :))

So , apa yang best pasal night-walk ? or i prefer to called "Star-Gazing" . . .yea , lets use "Stargazing" . . .

1. Hilangkan Stress , Bebaskan Minda ( wah , ayat epic , haha )
2. Hirup udara sejuk , wow , so refreshing :D
3. Menginsafkan diri , terhadap kebesaran Maha Esa :)
4. Pejam mata , Imagine diri kat Korea , dgn keadaan yang sejuk . . . haha
5. Kurangkan maksiat d neighbourhood , trip peronda malam la . . .


*gmbr hanya sebagai hiasan*

No comments: