Friday, July 15, 2011

bnyk cerita :D

Assalamualaikum !!!

Did u miss me ? no ?! . . . haha , who cares . . . -_-

but u said , akan deactivate blog & fb until SPM ? -.- apa kes nie , on balik ?

i know , mmg dumb . . . time nak deactivate tu pun , entry mcm ap ja . . ending part 1 and 2 la . . hahaha ! -.-

ok , seriously , tanpa facebook . . . susah gila nak stay updated dgn keadaan sekeliling , especially klu dgn program2 skola nie . . . seriously , mcm orang caveman . . plus , kalau nak minta tolong kwn , psl homework , facebook is the KEY ! and handphone sangat tidak membantu . . . harap kawan nak balas sms . . -.- , korang pun sdh maklum dgn perkara nie . . mcm2 kes la , phone rosak , sim patah , hp "low-batt" , dan yang paling femes , TAKDA KREDIT !!!! -.-

&

Masa berhenti blogging tu , masa tu la nak cerita semua hal pasal dunia . . . but then again , lps berhenti dari dunia blogging and fb , saya rasa BEBAN da hilang . . . saya rasa FREEeee !!! , nie on9 balik pun , well kwn2 ckp , muka aku mcm nak pijak orang , sangat kencang bagai taufan katrina , well , i'm guessing aku dah sampai tahap stress yang mgkin agak kritikal , nie nak hilangkan stress la nie  . . . but2 , grade saya bnyk improvement la , and sy dpt no 2 , ok la kot . . . sbb sblom nie no 3 . . (bkn jauh sgt pun no. 3 and 2 , hahaha ) -.-

and guess what ??  
saya dpt PLKN :

adik2 aq , bkn main happy gila , abg dia nak g plkn , siap ckp
" yes ! abg dpt PLKN , HAHAHA , WU-HUU ! "
(sbb lps nie , takda sdh orang nak mrh2 diorang )
t'bako hati nie , tape2 -.-
and , skang saya dah ada hobi baru kot : design baju 



who knows , benda nie actually sangat best . . . haha


and saya apply matrikulasi , dalam bidang EE engineering . . but time nak isi borang tu . . . well . . ada 1 "soalan" yang agak x . . . hmm ...



-.- , xkkan rabun pun dikategorikan sbg cacat -.- . . . and lepas tu . . dia tanya :
jika "cacat" : perlu bantuan or boleh urus sendiri

takkan nak pakai speck pun jadi isu . . . -.- 
hmmph ,trs x jadi isi , kena bincang dgn kawan dulu (yang juga rabun) . . -.-

i guess tu je kot . . . sekian , TQ 


No comments: