Sunday, July 17, 2011

Hana Tajima + Farewell

Assalamualaikum and Hello there people !

yup , topic last sblom blog nie ditutup sementara is about Hana Tajima .
Ok , lately , sejak jln2 kat mn2 tmpt , especially shopping mall , selalunya saya akan terserempak dgn budak2 pompuan yg ikut style Hana Tajima  .

Hana Tajima hijab style
And , i would say to my friend ,  " Hana Tajima wei !! Hana Tajima !! . ." 
and sadly , my friend would say :


"what ? " , "siapa tu'' ? "who's Hana Tajima" ? , " Whaa ? "

and i was hoping , klu sebut nama Hana Tajima , budak2 pompuan nie akan , well . . maybe terperasaan la ckit and look at me . . . but no ! . . . 
ka , mereka x taw sapa Hana Tajima ? O_o ??!

and maybe diorang ikut style Hana pun , melalui tutorial kat YouTube . . .
and the tutorial bkn dari Hana Tajima sendiri , tetapi bdk2 pompuan kat Malaysia , and skang mmg jarang gila la , nk tgk bdk pompuan yg pakai tudung the old version . . 

semua ikut style Yuna or Hana kot , and ada jgk yg men-upgrade kan style nie ke next level . . .

and i dont even know why , aq buat post pasal Hana Tajima , aq pun x clear dgn motif post nie , hahaha , maybe to point that u should know Hana Tajima since korang ikut style dia -.-

=_='' , da taip panjang2 , malas nk padam , sia2..haha -.-

ok , i guess that's it . . .see you not so soon people . . . 


No comments: