Saturday, July 30, 2011

+

Assalamualaikum and Hello there people !!!

How is it hanging y'all . . semua ok , dont worry be postive !

I'm trying to be postive eventhough i should be worry by now , since excel exam tggl seminggu je lagi  . . . hari nie sepatutnya bljaq Math & Addmath , since penat gila dari hangout so , ==' , kira burn lagi la . . . aigo , esok je la & kita perlu POSITIVE people !! come on ! haha , laugh with me , no ? =='

Anyway , hari nie , well . . . sejak usia aku semakin meningkat tua nie , i'm getting old , and naik tangga pun cpt penat . . . hahaha , nampak sgt stamina x brapa nak aktif lagi . . . and tidoq slps pkl 11 , kena STOP laa . . merosakkan program sehari , coz esoknya , mcm zombie kg durian je . . =='


Also , tadi masa hang-out , kitaorang terjumpa dgn bdk PTL , wah . . :B


saya suka je , bila tgk bdk PTL nie , sejuk hati , and blh smile secara x disedari . . so thumbs up buat bdk PTL . . err , by the way PTL refers to "Perempuan Tudung Labuh" bkn Pendatang Tanpa Lesen . . O_o ? ok ? good . . .


Program esok , well . . . fb xkkan diaktif , kena on jgk , hahaha (alasan) , blog off la kot , since skang nie pun , agak jarang di-update . . . and dua hari yg lps , jumpa sorang blogger nie , yang jgk main b'ball !!! omaigod , pompuan lak tu . . hahha. . . blogger + basketballer = fulamak ! hahha , jarang kot jumpa bdk yg main b'ball . . .and tmorrow last day b'ball-ing kot , sbb kita akan msk Bulan Ramadhan :)) !!


Sekian , TQ & TC everyone , :))

No comments: