Saturday, July 23, 2011

Study Kenduri

Assalamualaikum and Hello there people !

* a note to myself and SPM Candidates that Sijil Pelajaran Malaysia is only 113 days away*

Hari nie , such an epic failure , me & the geng , kononnya nak buat study group , nak belajar Add Math & Physic la konon , but disebabkan kami bawa laptop secara x sengaja , maka perkara yg sebaliknya berlaku.

At first mmg semangat nk bljr , and so on . . . then sorang start main Resident Evil : BioHazard 4 . . maka semua pun nak join excitement gaming tembak2 zombie . .

And then , saya plak start main "Burung-Marah" . . . seriously , mmg best . . . (hanya jika bermain beramai2 xD) . . . the geng was like " Ohhh ! , Ai !!!! , Sikit lagi , Nasib kau la !!! " . . . while kat bawah skali , guru tgh mesyuarat , kitaorang kat atas lak , buat kecoh sbb failed lvl angry bird . .

right at 12:00 AM ,  friend ajak p rumah dea , ada kenduri . . . bnyk gila kuih-muih . . . it was the "best tasting pelbagai kuih" in my life . . . like seriously , mcm2 jenis . . .but now , nmpk kuih je . . (tu la,tamak gila,semua kuih dea nk sapu) -___-

lepas tu , kitaorang lepak kat bilik dea , and online sepanjang hari . . .& ajaq kawan yg 1 lagi nie buat blog , etc . . akhirnya , blog dea mencapai standard la kot . .haha. . .

anyway , lps tu main B'Ball lagi . . . and then mlm nie lagi , ada kenduri lg kat rumah nenek sy. . . bnyk gila kan aktiviti hari nie . . . aigo ~
and now saya sgt penat.

Anyway, take care everyone . .
............
Blog kawan 1 lagi nie
Blog kawan yg ajak p rumah dea sbb ada kenduri

No comments: