Saturday, July 16, 2011

takeofff

Assalamualaikum and Hello there people ,

once again , fb "dimatikan" semula . . . and , walaupun sblom nie da boleh "hidup" tanpa facebook dan juga blogspot , masa nak deactivate tu pun masih berat hati . . .
how facebook da influence kehidupan aku . . .

no way , saya akan addicted dgn benda nie lagi , cukuplah dgn 6 bulan yang lps , full with facebooking . . -.- fk u facebook for ruining people's life . . hahaha

anyway , lepas nie giliran blogspot plak , and i'm thinking nak tukar link la . . .mgkin lps SPM kot . . but then again , masa tu , aq dlm kem PLKN , doing activity that "they" said best2 . . .haha , blog nie akan sunyi - menyepi lagi . .


anyhow , lps kluar dari plkn , amik result , masuk matrik , sambung Ijazah EE engineering , cari bakal isteri , graduate , cari kerja , kahwin dan bnyk lagi laa-  hahaha , seriously , saya nak graduate cpt2 (insyaAllah) . . . lepas tu , nak travel around the world dgn isteri bersama geng RAS and their wife too !!!! (impian saya sgt extreme dan gila , but not mustahil , haha )

tapi sblom kahwin & travel around the world and stuff , saya nak balas jasa ibubapa saya dulu , thnks Mak & Ayah 4 everything . . insyaAllah , and tidak lupa jgk kpd cikgu2 yang selalu bagi semangat kat saya . . especially cikgu2 kat UBK (unit bimbingan kaunseling) .  . . perhaps saya akan bawa mak ayah dgn cikgu2 UBK , with my wife (tidak lupa jgk kpd makbpk mertua , haha) travel around the world . . u know what they say "the more,the merrier"


so , lets GO AfiQ ! no more playing around !
see you there honey !
and all the best buat SPM candidate : )


~ SEKIAN ~

SPM , i'm coming , BEWARE (ceh ! hahaha) 

No comments: