Friday, August 12, 2011

Friday

Assalamualaikum and Hello there people !



Today is friday , esok is saturday . Woah , teruk gila pendahuluan , hahaha . Ok , pertama sekali , saya nak cter ckit , kejadian masa nak pergi sembahyang jumaat .

Tadi masa pergi sembahyang jumaat , ye la , saya berjalan dgn happynya , trying to be positive , SINCE SPM is 93 DAYS AWAY !!!!! (takut ==) , anyway , masa tgh jln tu , ada sorang pakcik nie , since masa tu da lmbt , so ramai yg rushing nk pgi masjid an . Then ada satu lori nie , lori kecik ya , dea nak parking la kat tepi jalan tu , but pakcik tu buat dee je , da la lori tu dekat gila kat dea , kalau careless , habis la kena langgar , lori tu pun buat mcm xtaw je , with the neno-neno sound reversing . At first , i thought , xda pape nie , ok je . . then lori tu tiba2 reverse hampir langgar pakcik tu . . . so saya pun teriak la PAK CIK !!! , lol , sangat awkward , masa tu kat jalan raya (hahaha) everbody was like HAH ? , pa kena ngan budak tu ? , ka saya je yang sedar pakcik tu hampir kena langgar == , nasib baik lori tu pun stop , but then again , pakcik tu renung saya , dgn renungan "budak skang apa nak jadi !!! , kacau orang tua je " errrrkkkkkk !!! lol , i just save ur life ? NO ? hahaha , ok je , berikut adalah gambaran kejadian ::



pictures tell everything xD

Still , physic paper hari nie , sangat la . . .  nevermind , still have paper 3 , kena positif , otherwise , i'll lose the semangat nak battle dgn paper yang teramat la mengancam . . .  that's why , saya x boleh jatuh dgn sesape pun , this mission is important !
(You watch City Hunter Korean Drama ? you know this words ? good , lol)


Anyway , how are you ? it seems you're doing fine , i'm happy for you , take care =]

No comments: