Monday, August 15, 2011

it's just sad T.T

i just cried after watching the most emotional StarKing episode . . . non-stop aku nangis , mata aku skang mcm da bengkak nie. . . seriously , episode sblom ni semua gelak ketawa , but kali nie , mmg emotional habis la . . . even selebriti korea dea pon nangis , termasuk skali ngan mamat2 yang control macho. . .


i try to hold it in  , but i just can't


it's about a mother who's dying . . . and she wishes to sing a song for her son before she die . . .kalau setakat nak cter mcm nie , mmg korang xkkan rasa la kot . . . i wish episode tu ada kat Youtube . . sangat emotional . .
and waktu makcik tu bg kata2 "terakhir" buat anak dea , fuwh , meleleh air mata mcm niagra falls . . . seriously , sangat sedih. . .

waktu makcik tu kat stage , seperti anda maklum , orang korea kan Happy-Go-Lucky , so makcik tu pun happy jugak la , asyik ketawa sambil terbatuk2 dan nmpk sgt sesak nafas , states that juga ada masalah paru-paru . . .and masa tu jgk , tetiba anak makcik tu nangis , and bila diorang tanya , budak tu ckp , first time dea tgk mak dea happy sangat . . . trs meleleh air mta nie , kejantanan trs diketepikan la . .


Anyhow , saya bersyukur ssgttt , sbb masih ada mak&ayah yg sgt caring dan loveable , alhamdulilah dlm keadaan sihat jg , syukur :)

i promise , i'll take good care of you mom&dad , i promise :]

it's too bad , episod tu  x dpt cari kat Youtube , in the meantime , aku akan trs mencari , kalau jumpa trs post kat cni , K :)
take care people . . .

No comments: