Monday, August 29, 2011

SAYA SUKA EDIT PIXCA contest



Maklumat lanjut , sila layari :: 

 mesti la ada blog ..hehe .. and follow this blog .. nak follow boleh .. tak nak pun tak pa .. takda paksaan okeyhh .. hehe ..if you follow .. i will follow you back .. :)

 buat satu entri@post tajuk 'contest ' SAYA SUKA EDIT PIXCA' ..letak banner di atas ..

 letak pic korang yang korang edit .. muka sendiri boleh .. lanskap pun boleh..

 supaya tak wujud photo yg fake @ tipu .. serta kan picture sebelum edit dan selepas edit .. 

 tag ke 3 orang blogger lain .. WAJIB .. supaya lebih meriah .. hehe.. and don't forget bagitau orang yg kena tag tu .. mereka di tag :)

 last sekali .. letak link entri contest yang korang buat dekat ruang komen ..

if malas nak taip syarat-syarat contest ..highlight jea syarat-syarat tu lepas tu tekan 'CTRL and C' serentak .. okeyh?? hohoho ...

setiap contest ada hadiahnya .. hoho .. kalau nak bagi barang susah nak kirim .. so, hadiahnya berbentuk 'TOP UP' celcom..digi ataupun maxis .. ikut simcard korang laa .. hoho ..

PERHATIAN :: CONTEST INI AKAN DIBATALKAN SERTA MERTA SEKIRANYA PENYERTAAN BLOGGER TIDAK SAMPAI 10 ORANG .. :)

kalau lebih dari 10 orang yang join .. contest nie akan terus berlangsung .. :D
tarikh tutup contest :: 29/9/2011

aku tag contest nie kat ::

Berikut adalah gambar yg telah di-edit ::



~ Before ~
~ After ~

SEKIAN TERIMA KASIH

2 comments:

miz hazel said...
This comment has been removed by the author.
mimie ello said...

penyertaan di terima afiq .. :)
thanks for join .. hikhihi ..
nice picture .. good luck