Friday, August 5, 2011

This is my Life

Assalamualaikum and Hello there people !!!

So , how's everybody doing ?
Esok sy ada extra class , and sadly , saya berat hati nak pergi sbb nak study esok 4 excel exam (kononnya xD) , but then again , cikgu da nak semak semua projek and then leh hantar , so kena la turun jgk . Also , esok adalah hari yang bagus utk shoot video baru , lol , who knows , buat video is actually fun . Kalau buat video ngan kengkawan lagi la best , klu secara solo , x la kot , sgt awkward bg noob mcm saya . Talking to a camera , what to say == .




So , esok kitaorang nak buat video pasal B'ball 1 Malaysia la kot . Masih dalam perbincangan lagi , sbb "pelakon" dea ckp x leh trn awal , =='' , da la x puasa . . note : dea bukan muslim ok , so , dimaafkan , == . Kitaorang rancang nak buat awal pagi , masih sejuk , x panas . .





Mgkin idea buat video dlm bulan puasa nie , agak gila la kot , dah vid pun psl B'ball , agakla , hahaha , penat tu . . .Anyway , x kisah la , boleh tahan punya . .
 Maybe you should try it sometimes , just for fun . . . :)




Then again , saya perlu study sbb excel is 2 days away , oh yeah , saya suka study last minute , ==''
Sekian ,

No comments: