Saturday, August 13, 2011

Today is such a ...... !!!

Assalamualaikum and Hello there people !

Sihat ? , good :) .   I'm doing great cause SPM is 92 DAYS AWAY !!!!!!! saya pun tak taw la , kenapa saya yakin sangat blh score  "straight A's" (la konon) dlm SPM nnt , it's not that easy actually . I'm not doing anything to achieve my target , i mean i don't study 24 hours for a day for example , but i'm really confident that i can score "straight A's" , which is ridiculous  , cause my effort is not equal to the dream that i wanted to be , which is banyak A dlm SPM . Now , what's up with that ? -_-

sedarlah !!! better START  now !!!



Anyway , alhamdulilah , kerja kursus EE dah nk settle , cuma skang kena buat presentation lak =='' . Dari bulan 4 kot sampai skang , x siap2 , bnyk sgt halangan , aigo . Ok , today is such a . . . fun day ? hahaha , saya pun tak taw la , kenapa each day , saya gumbira habis , it's not like i win a car or sumthing , it's about making myself happy instead of worrying problem yang x patut pun nak risau !!!!!!!!!


Still , pembukaan saya langsung xda kaitan pun dgn apa yang berlaku hari nie , i dont even know why aku tulis kat atas tu panjang2 , hahaha , HAH ! ,

Today's story ::

-my friend , Sayshadri just lost his house key , and dea x blh dtg klas tadi , sbb rumah xleh kunci , haha -_-
-basketballing in the morning , gila !! haha
-projek EE 95 % finish
-I'm HAPPY :D


SEKIAN :D

No comments: