Saturday, September 10, 2011

Away again !

Assalamualaikum and Hello there human beings on earth ,



tomorrow i'm going to KK , lol , tak tau knp excited sgt , bukan first time pun pegy sn -.-
anyway , dah siap packing , tinggal hafal point2 penting utk presentation nnt , actually dah hfl pun , so , mmg xda benda nak buat da -.-

Mak srh tidoq , so esk blh bangun awal , nk berangkat pun fresh2 marigold lg , but body sy penuh dgn adrenaline , susah nk lelap , biar satu ari jln2 kat Program Outreach tadi , what the - !!

Dan saya menjadi mangsa diantara dua connection of bunga2 love hari nie , nevermind that , but , trs , WHY MEEEEE !!!!!!!!!!!!!

ok , tadi masa packing , bnyk benda nk cter , skang i dont know what to write , wt !

take care people , :)

No comments: