Friday, September 16, 2011

Complicated Decision

Assalamualaikum and Hello there !

Today's activity is . . . saya pegy open house , actually xnak pegi at first , tapi lepas kawan ajak , barulah nak pegy , nak teman member , ok la , that's what friends are for right ?  Anyway , did you notice the new music ? best kan , hahaha :D

Ok , since kebelakangan nie , bnyk benda yg berlaku di sekeliling saya , like a lot to decide and do it , i mean !!!! what the - - - , aigo , i'm suffering from making good decision , and mostly after decide sesuatu benda , mmg akan , darned , i wish i can take it back , like , what the  -- - !!!

Making good decision is hard right , especially , let say , when you go shopping , maybe buy a shoes or sumthin , then you buy it , because it's smart and apa2 la , but in the mean time , benda tu mahal jgk , tapi sanggup beli , sbb berkenan la konon  . . .


So , kita pun beli la kasut tu , then korang jalan2 lagi , then terjumpa satu baju plak (haha) , smart + cheap , and you're like :

darned , duit da takde -.-

 aigo ~

walk away from the shop

see , what i mean , it's really hard to make good and wise decision , seriously , dont you think so ?
the reason i'm saying this is because , should i go for the konvokesyen koperasi peringkat kebangsaan kali nie , -.- , mmg tak ada da lps ni -.- , it's not i'm going sebab nak have fun (ada la ckit) , its bcoz , i dont want to dissapoint my teacher , rugi la , da menang peringkat negeri , lps tu x sambung , mcm sia2 je menang . . .

At the same time , mmg tarikh pertandingan bangla btol la , pilih dekat tarikh SPM asal ? -.- like what the - - - !!! 

lets get this over with , i'm going to make it , insyaAllah , i know i can , falling down easily is so not . . . 



Sekian xD 

- the strongest motivator lies within yourself , :) -

No comments: