Thursday, September 1, 2011

Raya 3

Assalamualaikum and Hello there human beings on earth ,

Dah masuk raya ketiga hari nie , dan saya masih disini , memikirkan psl trial , the wahoo , and the wahaa , lol , jgn pedulikan dua perkataan pelik tadi .

Sepatutnya , hari nie , da patut mula buat homework , saya ada keja skola  physic , sejarah , math & +math , semua barang bagus punya . Bagus sangat , kalau tgk subjek nie mcm nk BXhjvhsjacbvjha !!!
Saya hairan kenapa , hari raya ketiga nie makin best pulak , best tu best jgk , pressure dr pakcik & makcik lg best jgk . . .


" bila SPM nak ? "
" tahun nie , afiq spm kan ? "
" brapa "round" sudah "
" kau tgh tunggu result eh ? " (nie soalan paling ta bla)

Still , satu hari nanti , saya akn duduk sorang2 kat satu sudut dlm satu keadaan dimana saya x perlu lg nk fikir psl S.P.M . Saya masih ingat lg , quotations yang berbunyi ::

" learning is just a stage in one's life , one day , there will be no more of this , you'll turn to a new page , and remember this as sweet memories "

and then my father just found his old german friend after all this years on facebook , you know what he said :

it's funny, how bitter memories can turned into sweet one's , i still remember when u bring me to ur mother's house , and i eat ur mother's special ayam merah . Sleeping wearing a kain pelikat and get sting by those mosquito .

ok , i'm done posting , perjuangan perlu diteruskan bebeh , who cares about pressure ? pressure is good , and i've been thinking for a long-long time for this , it take a nerve of steel to do this . . .

- no matter how hard i try , i still don't have the courage to say it to her -

No comments: