Thursday, September 15, 2011

We won !!!

Assalamualaikum , dan salam mesra !! haha

Ok , baru2 nie , saya baru sahaja selesai mengikuti pertandingan Konvokesyen Koperasi Keusahawanan peringkat negeri Sabah , and ianya tersangat la A.W.E.S.O.M.E , dan saya rasa sepanjang saya mengikuti pertandingan nie , i laugh a LOT , i mean a LOT !!!!! anyway , malas nak citer panjang2 , let the pictures tell the story :)

:)

Kovotech Team , yeah :D

around pukul 7 lebih , kumpulan KovoTech pun bertolak dr SMT Tawau ke Kota Kinabalu , oh yeah , dan sepanjang perjalanan , me and rasyid berada dalam keboringan yang teramat la  boring -.-
begitu juga dengan the girls , and maybe ur wondering kenapa lelaki ada dua orang je , haha or NOT -.-

*fast forward ke Grand Borneo Hotel*

i just dont know why aq tutup mata time nie -.- 



with the girls :D

in the toilet , haha

checking in :D
seterusnya , lepas check in , dpt bilik yang agak mewah , me and rasyid lompat2 atas katil mcm kangaroo , hahhaa , best :DD


* fast forward pada masa pertandingan *

waiting for our turn

rasyid - pengurus pasukan
saya - pengurus pengeluaran
aisyah (berdiri kat tepi) - pengurus pemasaran
faridah (with speck) - pengurus kewangan

still rasyid

rasyid



the team with the banner

aina and kalsum :3

@ ceramah from prof worran

someone is stalking me ! muahah -.-

the next day , waiting for the result :D











and we won , alhamdulilah

since kitaorang menang , and nie peringkat negeri , kitaorang akan jadi wakil Sabah sekali lagi , oh yeah ~ hahaha , and peringkat kebangsaan akan diadakan di Shah Alam , Selangor , on 1-3 November , shhhiiii !!!! SPM tinggal seminggu je lagi time tu , ffffu !!!! why u no right time !!!

2 comments:

FatimahZahra said...

waaa datang shah alam singgah lah rumah faz. haha

Blogger of ICS said...

lol , baiknya , sure , xD