Monday, August 20, 2012

#283 Salam Hari Raya

Assalamualaikum :)




Selamat hari raya buat seluruh umat Islam kat dunia , maaf zahir & batin , 0-0 , syukur kali ni dapat beraya lagi ^^ . . .

Well , raya tahun ni pelik sikit , rasa mcm.....raya yang penuh dengan kematangan....lol , ya , its hard to describe...

Here i am , on the first of raya , it's 3:44AM , i don't feel like sleeping nor tired . . maybe it's the fact that i can't accept that i only have two weeks left before returning to IIC T___T



As always , raya first , sume keluarga sanak saudara , anak ke berapa generation akan datang melawat sana - sini , lawat grandpa & grandma , lawat macik and the pacik , etc...

Makan kuih sana sini , and then , start praising..."wah,sedap kuih nie,ko order kat mane timah ?" (nama Timah hanya sebagai gambaran sahaja)

For me , hampir sume kuih raya rasa mcm sama je , and bila macik suruh rasa and give my opinion ,i'll say , "ememmmm , sedap,nice"....but deep inside , "another kuih raya"... what the , sometimes aku merepek ntah pape . The fact that , aku taip laju2 , and taip apa je yang lalu kat kepala , so please bear with me...


This year . . .a lot of changes to say ... banyak sgt actually...bnyk sgt smp benda tu jadi undefined..
Ouh T___T , malas nk balik IIC , lecturer slalu buat quiz attack secara tiba2 , aaaaaaaaa ~ ~

The problem is , the quiz is not the problem !!! ITS THE PEOPLE THAT IS THE PROBLEM....

usually benda ni akan berlaku , u datang p kelas , da study ap sume , nk relaks-kan minda take a deep breath and etc...

and then all of a sudden.....

"fiq , tolong aq kali ni , please la , please der , ko kan kawan aq kan..."

what the ~ ~ ~ haizzz...
bukan aq xnak bantu , sure no problem , but keep it low...

yang x leh blah , bila orang mcm ni . . .tanya soklan , yang aq pun x taw mcm mn nk solve...and then he/she will say " alah , x pe la , mcm tu la kwn , selfish "

kalau ada batang pokok , aq da lama hempap kat atas kepala ko . . .  *its just a hiperbola , nothing serious*


anyway , sekali lagi , jika ada salah silap , ataupun saya da guriskan / gariskan hati sesape , atau buat2 x layan any individual , terribly saya minta maaf sebanyak2 yang boleh . . .bukan niat saya , kekadang , level I.D.G.A.D saya tetiba naik ke awan nano2....

anyway ,

SELAMAT HARI RAYA , MAAF ZAHIR & BATIN , MOGA BERAYA DENGAN BAHAGIA DI SAMPING KELUARGA TERSAYANG , ^^



No comments: