Sunday, April 17, 2016

#291014

Aku rasa aku kena hukum sebab tak pandai hargai orang yang sayang aku.

Betul la orang cakap , bila kita kehilangan , baru kita rasa peritnya , baru kita rasa hilangnya kasih sayang tu. baru kita rasa how meaningful that someone is.

Seriously sakit , kadang2 bila kau ok je , terus flashback dlu masa kau dengan dia , how happy you were , and now poof , gone just like that.

and then yang paling sakit , kau rasa guilty sangat , and you wish for forgiveness , sorry I treated you like that , I should have treated you better.

Bila kau nak minta maaf pun , kau sedar , kau dah banyak kali minta maaf , and eventhough mungkin dia cakap dia maafkan kau, rasa bersalah tu tak pernah hilang. Stuck there like it has become one with your soul.


SHE FINALLY REALIZE ,SHE DOESN'T  NEED YOU ANYMORE.

sakit.

we all makes mistake , but hurting you was never the intention





No comments: